Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bekijk onze diensten en Materialen die wij gebruiken

Fred's-Stuuk gebruikt uitsluitend de nieuwste en beste materialen die op dit moment te krijgen zijn.

Wanden en plafonds stuken;

Al het wandwerk en plafonds worden met uiterste zorg door Fred's-Stuuk behandeld.

Het aanbrengen van een primer is noodzakelijk wanneer de ondergrond zuigend is. Vervolgens wordt er een dikke laag specie aangebracht die varieert tussen de 5 en 8 mm dikte.

Op stuukgipsplaten hoeft geen primer aangebracht te worden en kan er een gips gebruikt worden die gegarandeerd vanaf 2 mm blijft zitten.

Prijzen* voor het stuken van wanden en plafonds;Prijzen van spackspuiten;

 • Spackspuiten is een wat goedkopere vorm van stuken. Omdat spackwerk machinaal wordt aangebracht. Hierdoor kan de stukadoor sneller zijn werk verrichten en op deze manier blijven de prijzen vrij laag. Prijzen 8 t/m 10 euro per m2
 • Prijzen van plafond stuken;
 • Een plafond gebeurt met een dunne of dikke laag gips. Na het glad maken van u plafond is deze overschilderbaar. Prijzen variëren van 10 t/m 20 euro per m2
 • Prijzen van Spachtelputz (Sierpleister);
 • Spachtelputz is een sierpleister die u in steeds meer Nederlandse huizen terug zal zien. De stucadoor kan verschillende korrel groottes smeren in bespreking met de cliënt . De prijzen van Spachtelputz zijn in het algemeen niet echt heel goedkoop. Dit komt omdat de inkoop van het materiaal vrij duur is geworden. Prijzen van Spachtelputz: 16 t/m 18 euro per m2
 • Prijzen van sausklaar stuukwerk (strak pleisterwerk ook wel genoemd);
 • Sausklaar stuukwerk is een gladde afwerking voor wanden en plafonds. Na deze behandeling kunnen de wanden of plafonds in een diepgrond primer gezet worden en daarna geschilderd of gespoten worden met een latex verf. Prijzen voor sausklaar stucwerk variëren van 9 t/m 22 euro per m2.

Beton-cire

Beton-cire komt van oorsprong uit Frankrijk. De vertaling hiervan is gewreven beton. Tegenwoordig is er veel vraag naar. Het is een zeer trendy product. Vooral voor badkamers en douches.

Betoncire is waterdicht, Na behandeling van een 2 componenten vernis, dus ideaal voor de vochtige ruimtes. Het kan op ieder ondergrond aangebracht worden, het is een slijtvast cement stuuk. Het heeft een unieke uitstraling, vooral bij vervanging van de wandtegels in de badkamer.

Beton-cire of ook wel Beton-look of microbeton genoemd en is tevens goed schoon te maken.

M2 prijzen;

De m2 prijzen van Beton-Cire zijn afhankelijk over wat voor soort ondergrond de betoncire moet worden aangebracht. Is dit een vlakke ondergrond dan zullen de prijzen gemiddeld op 80 euro per m2 liggen. Is de ondergrond niet vlak dan zal deze eerst moeten worden uitgevuld en vlak gestukadoord moeten worden. Hierdoor wordt de m2 hoger en gaat richting de 100 euro per m2

Watervast stucwerk

Doordat de samenstelling van het materiaal cement gebonden is is het beter bestand tegen water dan andere mortels. Hierdoor wordt beton-cire veel vaker in badkamers en keukens toegepast in plaats van tegels.

Het is wel raadzaam beton-cire niet op plekken te gebruiken waar een continue water belasting is zoals een zwembad of sauna. Door een continue water belasting zou de beschermlaag kunnen verzadigen en op deze manier kunnen er water vlekken ontstaan in de beton cire.

Garantie op stuukwerk;

U heeft natuurlijk altijd garantie op het stuukwerk. Maar wat houdt deze garantie in? Garantie op stuukwerk houd in dat er geen loszittende lagen mogen ontstaan. Lagen die loslaten of los zitten zullen ontstaan door een slechte tot geen hechting waar de stukadoor ten slotte verantwoordelijk voor is.

Scheuren in stukadoorswerk hebben in sommige gevallen geen garantie. Kijkt u maar eens naar een nieuwbouwwoning die nog veel zal uitwerken. Als stukadoor kan je natuurlijk niet een heel huis bij elkaar houden met een laagje gips.

* Prijzen die genoemd zijn, zijn netto.

(Dun)pleisteren ardex A 826

(Dun) pleisteren is een zeer strakke afwerking van een wand of van een plafond. Wilt u een nette en frisse aanblik van u wanden en/of plafonds? Dan is (dun)pleisteren de juiste keuze voor u. Fred's-Stuuk zorgt ervoor dat uw wanden of plafonds spiegelglad worden gestuukt, waardoor ze na afloop geschikt zijn te worden gesaust/geschilderd.

ARDEX A 950

Flexegalisatie, grijs

 • Met ARDURAPID-effect
 • Bevat cement
 • Voor het gletten en egaliseren van wanden en plafonds, voor het aanbrengen van tegels en andere bedekkingen
 • Voor het uitvlakken van vloeroppervlakken ten behoeve van het leggen van tegels- en plaatbedekkingen

Voor binnen.

 • Verhardt en droogt snel
 • Spanningsarm, ook in dikke lagen
 • Grote vulkracht
 • Groot uitstrijkvermogen door lichte vulstoffen,
 • korrelgrootte tot 1mm
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Schuur- en gletbaar

Toepassing

Repareren en uitvlakken van wand en plafond, vullen van grotere gaten, bijsmeren van diepe sleuven – voor het aanbrengen van tegels en andere bedekkingen. Uitvlakken van vloeroppervlakken ten behoeve van het leggen van tegels- en plaatbedekkingen.

Knauf spuitgips MP 75

Een zeer hoogwaardige gips voor het vlak en terloot zetten van wanden en plafond's.

Knauf MP 75 2MM

Garantie vanaf 2 mm laagdikte

Bij de populaire MP 75 adviseert Knauf een minimale laagdikte van 10 mm. Bij vlakkere ondergronden zoals beton en gipsplaten is een dikke stuuklaag echter vaak niet nodig om een strak eindresultaat te krijgen. Op de nieuwe MP 75 2 mm is Knauf garantie al van toepassing vanaf 2 mm laagdikte.

Knauf Grondeermiddel voor binnen

Knauf Betokontakt is geschikt voor gladde, zwak of niet zuigende ondergronden. Met Betokontakt worden minerale ondergronden binnenshuis, in het bijzonder beton, die door hun grote dichtheid en gering zuigvermogen niet direct geschikt zijn voor bepleistering, voorbehandeld. Betokontakt vormt een hechtbrug tussen ondergrond en de aan te brengen gipspleister.

Brander Stucco

Klassiek Stucco effect dat in slechts 2 gangen is aan te brengen

 • Schitterend traditioneel stucco-effect
 • Gemakkelijk te verwerken
 • Alternatieve effecten mogelijk

Kleuren folder voor de

Brander Stucco.

Een groter voorbeeld is ondergebracht bij

Photo Gallery

ST

Brander Stucco Mat

Mat Stucco effect met fluweelzachte uitstraling dat in slechts 2 gangen is aan te brengen

 • Schitterend traditioneel stucco-effect met fluweel zachte uitstraling
 • Gemakkelijk te verwerken

Een groter voorbeeld is ondergebracht bij

Photo Gallery

STM

Brander Stucco Metallic

Stucco effect met extra sprankeling door de lichtspeling van zilver- of goudkleurige metaaldeeltjes

 • Zeer mooie metallic uitstraling
 • In 2 lagen met spaan aan te brengen
 • In 30 kleuren verkrijgbaar

Een groter voorbeeld is ondergebracht bij

Photo Gallery

stucco metallic

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
0