Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Fred's-Stuuk wil je de beste dienstverlening bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We hopen u snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!

Waarom voor ons kiezen?

Als klein kind ging ik vroeger mee met mijn vader hij had een aannemingsbedrijf en ik kon dan tegeltjes of schroefjes aangeven; spelende wijs zag ik wat mijn vader deed en heb daardoor veel geleerd. stukadoren vond ik toch het mooiste wat er bestond en heb dit vak in de loop der jaren mijn eigen gemaakt.

Ik zeg nog weleens dat ik geboren bent met truffel en spaan in mijn handen.

Ik heb zo'n 35 jaar voor mijzelf gedraaid en heb de laatste jaren bij een groothandel gewerkt die in stukadoors benodigdheden gespecialiseerd zijn.

Ik heb daar een enorme materiaal kennis opgedaan en liep daar dan ook rond als adviseur voor de professionelen stukadoors.

Nu anno 2015 ben ik weer voor mijn zelf begonnen (het ondernemen blijft toch in het bloed zitten)

Waarom voor ons kiezen;

Het stukadoren is voor mij een soort liefde;

Ik heb een grote kennis in de materialen die wij gebruiken;

Ik ben pas tevreden als de cliënt

tevreden is;

De prijzen die wij hanteren zijn vlijmscherp;

0